Vi som driver Finska Butiken 

Webbutiken  Finska Butiken - finskadelikatesser.com drivs av familjen Stobin som  också har drivit Finska Butiken i Hötorgshallen, Stockholm, från mars  2013 till mars 2020. Den 28/3-2020 stängde vi vår fysiska butik i  Stockholm och verkar nu endast med webbutik och event.
 
Vi  är fyra systrar och mamma med finska rötter och vi delar alla en stor  passion för mat. I webbutiken har hittar du i dagsläget varor och  produkter som klarar vanlig frakthantering med några dagars leveranstid.  Detta innebär att vi inte kan erbjuda färsk- och kylvaror i vårat  sortiment. Anmäl dig gärna till vårat nyhetsbrev så får du vara bland de  första att ta del av information och inbjudningar till event, gästspel  och eventuella framtida nya koncept.
 
Är  du ett företag eller en privatperson och vill beställa ett större antal  av någonting? Tveka inte utan HÖR AV DIG så ska vi göra allt för att  hjälpa till!
 
Sortimentet  uppdateras kontinuerligt och har du något önskemål på vad du skulle  vilja finna i webbutiken, så är du varmt välkommen att kontakta oss  genom att fylla i  kontaktformuläret här på hemsidan.

                                

Hur går det till?

               

BESTÄLLNING

Lägg  det du vill handla i varukorgen och beställ dina varor. Du betalar  enkelt och säkert med kort och du får orderbekräftelse till din angivna  mejladress så snart ditt köp har gått igenom.    

       

LEVERANS

   Vi skickar ett nytt mejl så fort din order är packad och din leverans är  på väg! Du vet väl om att du alltid får ett spårningsnummer skickat till  dig antingen via mejl eller till ditt mobilnummer? På så sätt kan du  följa ditt paket hela vägen från oss till dig!